Tilbake
Strøm-i-fi
år 2025

Strøm-i-fi

Future sisters
Deltakere:

Anna Eloise Indregard, 17 år
Sunniva Løberg Hvidsten, 17 år

Beskrivelse

Strøm-i-fi boksen ser ut som en helt vanlig wifi boks og sender strøm til elektriske gjenstander innenfor en hvis radius. Strømbølgene fra boksen beveger seg på samme måte som lydbølger, og kan verken ses eller føles, men kan heller ikke høres. Disse bølgene er ikke farlige for mennesker eller andre dyr. Boksen er bærbar, og man kan enkelt pakke den med seg på, for eksempel, hytta.

Måten strøm-i-fiene får strøm på, er fra store miljøkraftverk, der de brenner søpla di. Kraftverkene sender ut strømbølger til S-i-Fene (Strøm-i-Fi) , men disse strømbølgene er annerledes en de S-i-Fene sender ut. Det er bare S-i-Fene som kan fange opp strømmen fra kraftverkene. De fanger ikke opp mere strøm en de trenger. S-i-Fene omproduserer strømmen og sender den videre til gjenstandene i huset ditt.

S-i-Fene vil bli solgt i alle elektro butikker (i mange forskjellige farger) for litt over 200 kr, men etter det skjer alt gratis. Alt du trenger er å resirkulere restavfallet og etter det har du gratis strøm for resten av livet.